1:45am - 82°F / 28°C
Aruba Hotels - Eagle Beach - Amsterdam Manor Beach Resort Aruba Resort The garden at our resort Pool at night at Amsterdam MAnor Beach Resort
Arrival
Departure

Testimonials and Reviews

Read about past experiences of our guests.

Click here

to submit your own photo and testimonial about your stay at Amsterdam Manor Beach Resort.

Page: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  
Jan en Anja van de veerdonk  -  Nederland
Oct 3, 2008
Wat een geweldige vakantie, Amsterdam Menor heeft ons hart gestolen, perfect onderhouden,gezellig, en wat een personeel, altijd vriendelijk, ze herkennen je meteen zelfs als je elkaar tegenkomt in Oranjestad. Aan iedereen aan te bevelen, we komen zeker nog een keer terug

Groetjes Jan en Anja van de Veerdonk
anneke en rene leeuwangh  -  nederland
Sep 28, 2008
Wat een geweldige vakantie hebben wij gehad bij jullie.
Alles was echt top en wat een geweldig lief en attent personeel hebben jullie in dienst.
Wij komen zeker terug. Liefs en een dikke knuffel voor jullie allen.

Rene en Anneke Leeuwangh.
The Swains  -  USA
Sep 8, 2008
We just returned from a wonderful stay at Amsterdam Manor. There was a total of 23 of us here for our wedding. Not one of my guests had any complaints. There were a few hiccups but nothing to damaging to the trip. My parents stayed in Suite 1 and loved it. We will definitely return to the Amsterdam Manor due to the great service, location and awesome beach.
Frank Seijsener/Patricia Hijmans  -  Nederland
Sep 2, 2008
Voor de 5e keer (?) geboekt bij Amsterdam Manor samen met mijn Vriendin die er nog nooit is geweest.
Ze kijkt er erg naar uit, want de foto's gezien te hebben en mijn verhalen ( verhalen van de andere gasten in dit gastenboek) gehoord en gelezen te hebben, kunnen we niet wachten om 21 november in het vliegtuig te stappen en 2 weken lang in dit super gezellige hotel te verblijven.

We hoorden dat de appartementen verbouwd zijn, we zijn dus erg benieuwd e kijken er naar uit om heerlijk voor de "superior Studio" op het terras (zie foto) te ziten met een "Cuba libre"

Tot in November!!

Te aworo!!!

Frank Seijsener
Patricia Hijmans
Noordwijkerhout
The Netherlands




Mark C.  -  USA
Aug 25, 2008
Can't wait to return to The MANOR with all the great staff and
beautiful EAGLE BEACH. Keep it up ARUBA and I will be back many more times.
Thank you. Mark Caron USA
Jim & Taryn  -  Boston - USA
Aug 25, 2008
We just got back from our week long vacation at the AMBR, and what an amazing experience we had! The service at the resort was second to none. The entire staff is very friendly and always willing to assist anyway they can. The rooms are gorgeous, the food at Passions was outstanding, and the service was top notch. We couldn't have asked for a better place to stay! Special thanks to Charity for making my enagagement amazing, Julio for helping with so much, and Donald (our bartender for the week) was outstanding!
Chris & Nooshien  -  Nederland
Aug 14, 2008
Wat een hotel!!! Vorig jaar verbleven wij er anderhalf week van eind juni tot en met begin juli. Wij hebben al veel landen bezocht maar Aruba en het amsterdammanor spannen echt de Kroon. Wij vertrekken volgende maand (september) weer voor 2 weken naar AM. We kunnen al echt niet meer wachten. Wij gaan normaal gesproken nooit voor een tweede keer naar het zelfde hotel, maar hier zou ik het liefst elk jaar naar toe gaan.
- goede service
- vriendelijk personeel
- erg schoon en verzorgd.
-perfecte locatie en het perfecte strand Eagle beach voor de deur!!!

Beste mensen van Amsterdam manor, we kunnen niet wachten om weer bij jullie te verblijven.

Tot September,

Chris & Nooshien

P&M  -  Nederland
Jul 29, 2008
Qua ligging één van de mooiste locaties op Aruba.
Geweldige service, schoon en compleet appartement, kwalitatief en prijstechnisch erg goed eten, aardige mensen, prachtig strand met voldoende ligplekken voor de gasten, kortom we kunnen geen enkel minpuntje opnoemen over het Amsterdam Manor Beach Resort.
Eric & Amanda  -  USA
Jul 15, 2008
We just returned from a stay at AM on 7/3/2008. The resort is beautiful and wonderfully located on Eagle Beach which is the most relaxing beach on the island. The staff was very friendly and accomodating. Anytime they we had a question or problem they took care of it promptly. Mango's restaurant was delicious and reasonably price and the drinks at the Sunset Upper Deck Bar were great. You have to try the Caribbean Wave. The only disappointment was that Passions was not open while we were there. Maybe next time. Special thanks to Reuben for all of his help getting our activities booked.

-Eric & Amanda
steffan en marjanne  -  nederland
Jul 12, 2008
Wat een top vakantie.Met de hele familie gingen we eind april naar AMBR om het huwelijk van mijn zus en zwager mee te maken. Het kon niet beter. De beloftes kloppen echt. Voor het huwelijk was alles goed geregeld door de wedding planner (en dat over de mail)
Het eten was geweldig, nog niet vaak zulk lekker vlees gehad.Je kan kiezen van de kaart dus voor elk wat wils.
Iedereen heeft het super gehad van de jongste (11 weken) tot het oudste familielid( 84jaar!) Het personeel is ontzettend vriendelijk. Ook de kamers zijn helemaal goed. Mijn ouders zaten in een meer-kamer appartement, wat een ruimte en luxe. Het strand wordt schoon gehouden dus fijn voor de allerkleinsten.
Kortom voor een fijne vakantie op Aruba zeker een aanrader. Als we konden (student en net werkende) zouden we er volgend jaar weer heen gaan.
Een ding weet ik zeker ik kom ooit..terug
Page: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  

Amsterdam Manor Beach Resort - J.E. Irausquin Blvd. 252 - P.O. Box 1302 - Oranjestad, Aruba
Tel: +297-527-1100 - Fax: +297-527-1112 -
Toll free reservations: 1-800-969-2310